GRAAG EEN OFFERTE ?

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Een elegante en warme uitstraling

Wilt u in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten bepalen? Dan is een vouwgordijn voor u gemaakt. Als het gordijn opgevouwen is, geniet u van optimale lichtinval. Is het gordijn uitgevouwen dan heeft u volop privacy. Het geeft uw huis een elegante en hedendaagse look.

Altijd in de juiste plooi

De vouwgordijnen worden gekenmerkt door een kwaliteitsvolle afwerking: de omslagen, waar de staafjes doorheen lopen, zijn opgenaaid zodat de continuïteit niet wordt gebroken. De plooien ziet men niet als het gordijn afgelaten is, maar wel wanneer men het gordijn weer optrekt. Een garantie voor een sober en elegant decor. Makkelijk te bedienen met een monocommando ketting (PVC of metaal).

Ruime variëteit van stijlen

Het gamma stoffen en voiles biedt een uitzonderlijk aanbod van meer dan 120 stoffen, zonder daarbij de uitgebreide waaier aan kwaliteiten te vergeten die voortdurend worden vernieuwd en perfect de meest actuele decoratietrends weergeven.

Eenvoudig in onderhoud

De stof kan makkelijk van de houder worden losgemaakt om te laten reinigen. Als optie kan ook gekozen worden voor een standaardvoering of verduisterde voering.

Er bestaat een aparte collectie verduisteringsstoffen. Aan de achterzijde van de stof wordt er een discreet ‘knoopsgat’ voorzien waardoor de staafjes makkelijk verwijderd kunnen worden.

vouwgordijnen op maat

De veersystemen op het uiteinde

De veersystemen op het uiteinde van de baleinen zorgen ervoor dat de stof van uw vouwgordijn mooi strak blijft hangen.