GRAAG EEN OFFERTE ?

rolgordijn/duo-rolgordijn

Rolgordijnen

Sfeervol, economisch en handig

Rolgordijnen zijn zowel economisch als handig. Met hun verduisterende, zonwerende en lichtdempende eigenschappen behoren ze tot één van de meest populaire raamdecoraties. Ze zijn leverbaar in vele materialen, uitvoeringen, kleuren en maten.

Makkelijk naar uw hand te zetten

Rolgordijnen kunnen snel en moeiteloos geplaatst worden, omdat ze op maat worden gemaakt. Er zijn ook rolgordijnen in brandklasse M1 beschikbaar in oneindige variaties.

Ruime keuze

Een uitgebreide keuze aan transparante, semi-transparante, verduisterende of zonwerende stoffen: meer dan 150 kleuren in talloze variaties. Afgewerkt met een onderlat ingewerkt in een zoom of met een zichtbare aluminium onderlat.

Variaties op een thema

De niet-verduisterende varianten van de rolgordijnen dempen het licht dankzij een ruime keuze van getextureerde of bedrukte weefsels en voiles. Dankzij hun zuivere lijn staan deze rolgordijnen garant voor discretie en voor een harmonieuze integratie in ieder interieur.

3 types rolgordijnen

Small: ideaal voor kleine afmetingen of bij plaatsing op raam of deur.
medium: standaardmodel voor de meeste toepassingen (tot 3 m breed).
maxi: voor grote afmetingen (tot 4 m breed).

duo rolgordijn op maat boflex

Duo-Rolgordijnen

1 gordijn – 2 functies!

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die over elkaar bewegen. Deze stof bestaat uit afwisselend transparante en niet-transparante banen. Naargelang je het gordijn optrekt of aflaat, heb je een transparant of niet-transparant gordijn. Je kan m.a.w. met hetzelfde gordijn overdag een type glasgordijn hebben en ’s avonds een dicht gordijn.

Net als alle andere Boflex-producten wordt dit duo-rolgordijn volledig op maat gemaakt. U kunt hiervoor kiezen uit een ruime collectie stoffen. Het gordijn zelf zit afgesloten in een aluminium cassette en wordt bediend met een metalen ketting of een elektrisch systeem.