GRAAG EEN OFFERTE ?

Horizontale lamellen

Horizontale Jaloezieën

Kies naar hartenlust

Met horizontale jaloezieën bepaalt u zelf de lichtinval en de mate van doorkijk. Ze creëren een moderne grafische lijn die uw interieur een eigentijds accent geeft. De hedendaagse horizontale jaloezieën in aluminium die mooie lichtschakeringen creëren en een zachte intieme sfeer scheppen, zijn vervaardigd uit een stabiel materiaal en passen zich aan ieder vertrek van de woonomgeving aan!

De precisie van de afwerking

De bovenbak en de uiteinden, het verborgen remmechanisme, de onderlat en de koorden zijn aangepast aan de kleuren van de lamellen van het gordijn en zorgen daarmee voor een fraai esthetisch geheel.

horizontale jaloezieën in hout
horizontale lamellen hasselt

Een enorme keuze aluminium

Een kleurenpalet van meer dan 100 tinten, materialen naar hartenlust (matte, glanzende, gesatineerde of geperforeerde uitvoering) en lamellen in 4 verschillende breedtes (16, 25, 35, 50 mm) bieden voor iedere stijl een zonwering op maat.

De warmte van hout

Het authentieke en edele karakter van de houten jaloezie vormt de aanzet voor een geraffineerde en hartelijke sfeer. De kwaliteit van o.a. linde, abachi, es of eik staat borg voor een optimale duurzaamheid.  Kies uit het beschikbare kleurenpalet van meer dan 50 tinten en  houtsoorten geheel naar smaak, lamellen met een breedte van 25, 50 of 65 mm: hout naturel, licht, donker, wit, pasteltinten …

Oog voor detail

De afwerking doet de jaloezie alle eer aan. Dit resulteert in een perfecte harmonie met het interieur: de houten afdeklijst met zijstukken in dezelfde kleur als de lamellen zorgt voor een mooie afwerking van de bovenbak, koorden aangepast aan de lamellen.

horizontale jaloezie in hout