GRAAG EEN OFFERTE ?

Verticale lamellen

Verticale reepgordijnen

Een universeel gordijn

Verticale reepgordijnen lenen zich voor tal van configuraties en zorgen voor de aankleding van standaard, trapeziumvormige of driehoekige ramen. Het reepgordijn is de kampioen van de grote ramen: met 1 bediening kan je een gordijn hebben tot 6 meter breed en 4 meter hoog.

Houd de touwtjes in handen

Verticale reepgordijnen of lamellen worden met elkaar verbonden via een ketting. De oriënteerbare lamellen richten de lichtinval en zorgen voor een efficiënte zonwering. Hoewel ze lichtdoorlatend zijn, blijft uw intimiteit gewaarborgd. De reepgordijnen kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand in het interieur.

Alle lamellen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen: tot 6 meter breedte en 4 meter hoogte, met gebogen of schuine rails, bediening met koord, oriëntatieketting, trekstok of elektrisch.

verticale lamellen
verticale lamellen

Keuze uit meer dan 200 kleuren

De verticale reepgordijnen bestaan in meer dan 200 kleuren en in diverse materialen zoals textiel of PVC. De regenboog van kleuren, in effen of bedrukte uitvoering, voor een harmonieuze aankleding van alle interieurs, afhankelijk van de configuratie van de openingen: een veelvoud aan mogelijkheden voor een stijl op maat. De montage onder hellende vlakken wordt verzekerd door een schuine rail voorzien van een specifiek remsysteem dat de schuifwagentjes vasthoudt. Ook horizontaal of verticaal gebogen rails zijn mogelijk.

Dit alles is geschikt voor banden van 127 of 89 mm. Ook wasbare lamellen zijn verkrijgbaar.

Een perfecte verticale spanning

De verzwaringsplaatjes aangebracht in een omslag aan de onderzijde van iedere band en de plastic clipsketting zorgen voor de spanning en de regelmatige tussenafstand van de banden. De plastic clipsketting komt automatisch los wanneer de banden in contact zouden komen met obstakels op de vloer, wat scheuren van de banden voorkomt.

In plaats van een clipsketting onderaan de band, kan er nu ook gekozen worden voor verzwaringsplaatjes die volledig ingewerkt zijn in de stof.