GRAAG EEN OFFERTE ?

Plissé gordijnen

Plisségordijnen

Omvormbaar tot een heuse zonwering

Plisségordijnen zorgen ervoor dat u de onderlat naar boven kunt bewegen en de bovenlat naar onder. Ze moduleren en filteren het licht, afhankelijk van de transparantie van de stof. Hierdoor houdt u zelf de touwtjes in handen en regelt u privacy en lichtinval naar wens.

Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 110 kleuren en materiaaleffecten. De gemetalliseerde stoffen zijn bekleed met een dunne laag aluminium die uw gordijn omvormen tot een heuse zonwering, waardoor u de temperatuur in huis kan regelen.

De ideale oplossing

Plisségordijnen vormen de ideale oplossing op maat voor alle vensteropeningen, zelfs de meest complexe. Hiermee kan u tal van speciale vormen verwezenlijken: driehoek vast, driehoek/rechthoek vast of bedienbaar, driehoek en rechthoek.

Gebruiksvriendelijk

Weefseleffect en een spel van transparantie voor subtiel en luchtig gefilterd licht: het plisségordijn combineert raffinement van het materiaal en discretie van het gordijn. Een bijkomende troef: opgetrokken neemt het bijzonder gebruiksvriendelijk plisségordijn opvallend weinig plaats in.

Verschillende optrekmogelijkheden.

Plisségordijnen zijn op elke hoogte te positioneren. Bij het plissé type Accordeon zijn er grotere afmetingen mogelijk. Bij dit type zijn de optrekkoordjes volledig weggewerkt. Bovendien vormt de ruimte tussen de twee stoffen een perfecte isolatie.

De veersystemen op het uiteinde

De veersystemen op het uiteinde van de baleinen zorgen ervoor dat de stof van uw vouwgordijn mooi strak blijft hangen.